MOBILGARÁZS 6x5

A GARÁZS LEÍRÁSA

 • Bevonatos (RAL színekben) készült fémlemez
 • Alapozó festékkel kezelt vázszerkezet
 • Hátrafelé lejtő tető
 • Szélesség: 6 m, Hosszúság: 5m
 • Billenő kapu

A garázshoz készíthető még: Ablaknyílás, Kiegészítő kisajtó, Különböző lejtésű tetők (hátrafelé lejtő, előre lejtő, balra vagy jobbra lejtő).

A GARÁZS ÁRA:
Horganylemez – 530000 Ft
Bevonatos (RAL színekben) készült fémlemez – 622500 Ft
Fautánzatú bevonattal készült fémlemez – 650250 Ft

A szállítási költséget egyénileg határozzuk meg.

A garázs bármilyen módosítással megrendelhető – ilyenkor az árát a Vásárlóval történő egyeztetés után állapítjuk meg.

Mobilgarázs 6×5 – Közvetlen gyártók és forgalmazók vagyunk, sokéves tapasztalattal és megalapozott piaci pozícióval. A gyártási és beszerzési folyamatok fejlesztésének köszönhetően termékeinket a legjobb minőségben kínáljuk megfizethető és optimális piaci áron.

A garázs megrendelése

Először konfigurálja az Önnek megfelelő épületet, vagyis válassza ki a garázs típusát, méreteit, a lemez típusát, és a kiegészítőket, vagyis az ablakokat, ajtókat vagy billenőkapukat. Szükség van a telepítés helyének megadására is. Szolgáltatásainkat az egész országban igénybe veheti.

A szükséges adatok, amelyeket minden esetben meg kell adnia a rendeléshez:

 1. Megrendelő neve (utó- és családi név)
 2. A telepítés helye
 3. A megrendelni kívánt
 4. garázs pontos leírása
 5. A Megrendelő telefonszáma
 6. Alternatív telefonszám

Vásárlóink kívánságára áfás számlát is kiállíthatunk.

Aranytölgy
Mogyoró

Garázs rendelése


  A megrendelés formájától függetlenül minden egyes ügyféllel külön-külön felveszünk a kapcsolatot a megrendelés részleteinek megerősítése.

  A Praktikus 6×5 Mobilgarázs: Kényelem és Biztonság Ötvözete

  Az autótulajdonosok számára mindig fontos szempont az autójuk biztonsága és védelme. Ebben a modern világban, ahol az időjárási viszontagságok és a biztonsági fenyegetések mindennaposak lehetnek, egy megbízható garázs nemcsak a járművek, hanem a tulajdonosok nyugalmát is garantálja.

  A mobilgarázsok egyre népszerűbbé válnak azok körében, akiknek nincs állandó, beépített garázsuk vagy akiknek szükségük van egy kiegészítő tárolóhelyre. A 6×5 mobilgarázs különösen vonzó lehet azoknak, akiknek nagyobb járművet kell tárolniuk vagy akiknek szükségük van extra tárolóterületre.

  A 6×5 méteres mobilgarázs sok előnnyel jár. Először is, elegendő helyet biztosít egy átlagos méretű járműnek és még néhány tárgynak is. Ez különösen hasznos lehet azok számára, akiknek nincs elegendő helyük a hagyományos garázsban vagy akiknek sok extra felszerelést kell tárolniuk.

  Emellett a mobilgarázsok könnyen telepíthetők és szétszerelhetők, így rugalmasak és alkalmazkodóképessé teszik őket az egyéni igényekhez és körülményekhez. A 6×5 méteres méret kifejezetten kényelmes lehet a járművek parkolásához és mozgásához, miközben elegendő védelmet nyújt az időjárás viszontagságaival szemben.

  Fontos megjegyezni, hogy a 6×5 mobilgarázs könnyen személyre szabható és testre szabható az egyéni igényeknek megfelelően. Számos lehetőség közül választhatunk, például különböző színű és anyagú ponyvák, valamint kiegészítők, mint például világítás vagy riasztórendszerek.

  Végül, de nem utolsósorban, a mobilgarázsok általában sokkal gazdaságosabbak, mint a hagyományos, beépített garázsok. A 6×5 mobilgarázs ára megfizethetőbb lehet, mint egy állandó struktúra építése és karbantartása, így ideális megoldást jelenthet azoknak, akiknek korlátozott a költségvetésük.

  Összességében elmondható, hogy a 6×5 mobilgarázs sok előnnyel jár az autótulajdonosok számára. Kényelmes, biztonságos és költséghatékony megoldást nyújt az autók tárolására és védelmére, miközben rugalmas és alkalmazkodóképes az egyéni igényekhez és körülményekhez.

  mobilgarázs 6×5, 6×5 mobilgarázs, mobil garázs 6×5